Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA ViaBill MobilePay

Guide: Rengøring og opbevaring af solsejl

oprettet d.

Guide: Rengøring og opbevaring af solsejl

I løbet af en sæson kan der samle sig snavs på solsejlet, som følge af det bruges udenfor. Vi har samlet en guide til hvordan du plejer og rengører dit solsejl, så det er klar til næste sæson. 

 

Til rengøring skal du bruge sæbevand af sæbespåner eller lidt mild opvaskemiddel, en blød børste eller svamp og rent vand til at efterskylle. Rens pletterne forsigtig med sæbevand og børste eller svamp. Er pletterne mere hårdføre kan kan du lade blandingen virke lidt længere. Bagefter skal solsejlet skylles med vand - evt. med en haveslange. 

 

Sejlet skal være helt tørt, inden det forsigtigt rulles sammen og opbevares indendørs. Hvis sejlet stadig er fugtigt, når det rulles sammen, rådner det og i sidste ende ødelægger solsejlet. 

 

Opbevaring af solsejl - tørt ved stuetemperatur

Skil solsejlet fra monteringsudstyret og opbevar det separat. På den måde undgår du at det ikke laver mærker i sejldugen, når du ruller den sammen. Tjek samtidig om udstyret er i takt og virker som det skal.

 

Fuldstændig ligesom et almindeligt telt kan et solsejl mugne og i sidste ende blive ødelagt. Derfor skal dit solsejl være tør inden du ruller det sammen. Solsejlet skal opbevares tørt, så det ikke bliver fugtigt henover vinteren.

 

Skulle du have flere spørgsmål til pleje eller vedligeholdelse, kan du altid kontakte os på chat, telefon eller mail. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar