Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA ViaBill MobilePay

Inspiration - Solsejl til skygge og hygge

oprettet d.

Inspiration - Solsejl til skygge og hygge

 

Solsejl kan bruges på et utal af måder, og vores kunder søger ofte inspiration til, hvordan de kan bruges i forskellige situationer. Derfor har vi samlet eksempler på hvordan vores solsejl er brugt hos vores kunder. Hvis du vil vide om solsejl - særligt om specialsyet solsejl, kan du besøge vores wiki-side specialsyet.dk.

Pergola-overdækning på mål

Vi får ugentligt mange henvendelser på pergolaoverdækninger med solsejl. Pergolaer er meget populære hos husejere, da mange gør det selv-folk bygger deres egne pergolaer. Her ses et eksempel fra en kunde, som har fået fremstillet et specialsyet sejl på mål. Sejldugen er vandgennemtrængende, hvorfor den er ideel til at hænge ud det meste af året, da vandet ikke samler sig og vinden nemt passere igennem. Til denne pergola-overdækning er der brugt:

 

Solsejl til terrasse og haven - afslappende oase med skygge i haven

De fleste solsejl vi sælger, bliver brugt på terrassen og haven hos private, der har brug for skygge for eftermiddagssolen. Solsejlet er særligt populært, da det er et flot og billigere alternativ til en markise og parasol. Samtidig blæser solsejl ikke lige så nemt væk ligesom traditionelle parasoller.

Her ses et af et vandgennemtrængende solsejl, der er blevet leveret til en terrasse i midten af Odense. Kunden har fået specialsyet et cremehvidt solsejl og monteret det på vores egne stolper, som tilbyder muligheden for at sætte en hængekøje op på et ekstra glidebeslag. Til denne montering er der brugt:

 

Solsejl som læsejl

Vi får ofte spørgsmål om solsejlene kan bruges som læsejl  og det kan de sagtens. Vores lagervarer og specialsyet løsninger kan bruges til at skabe læ for vinden, uden de blæser væk som en parasoller.

Her ses eksempler på steder, hvor der er meget vind, hvor vores trekantede solsejl er brugt som læsejl: et sommerhus ved stranden og en tagterrasse.

 

Det kan desuden bruges som til et slags shelter, hvor man både dækker for læ fra siden og fra oven. Dette giver en fantastisk stemning, hvor man kan nyde bålet - dog på afstand da sejlet ikke er brandfast. Se en video af hvor hurtigt sejl tages ned i tilfælde af kraftig vind. Link: https://hosholmely.dk

 

 

Solsejl brugt indendørs som alternativ til skræddersyet gardiner og markiser

Solsejl kan sagtens bruges indenfor, som f.eks. hos denne dyrehandel, der havde brug for afskærmning for solens stråler og varme. Lysten kommer pænt igennem mens det beskytter og køler butikkens medarbejdere.

Denne afskærmning er specialsyet i 200g/m2, som et billigere alternativ til dyre specialsyet gardiner og markiser.

 

Vandafvisende solsejl til overdækket terrasse

Det danske vejr er omskifteligt, og det går hurtigt fra regn til solskin. Derfor spørger mange af vores kunder på sejl, der beskytter mod regn og sol. Her har familien monteres solsejl på træstolper, med en hældning på 20 grader så regnvandet kan løbe af igen.

Opnå samme resultat med:

 

Solsejl til børnehaver, skoler og fritidsklubber

Vi får dagligt mange henvendelser institutioner, som mangler solsejl til læ og skygge. Særligt de vandgennemtrængende solsejl er populære hos dem, da de kræver minimal vedligeholdelse for personalet.


Sejlene bruges både til overdækning til barnevogne, sandkasser, legeområder og meget andet.

På nedenstående ses en overdækning af en sandkasse, monteret legehus samt en overdækning på stolper hos en børnehave.

 

Solsejl til overdækning legepladser og sandkasser

Vi leverer solsejl til flere danske legepladsfirmaer, som bruger sejlene til læ og skygge hos institutioner og dagplejer. Det er både vores standard vandgennemtrængende solsejl samt legepladsPRO, der kan syes på specialmål. Her ses eksempler fra en legeplads og en børnehave.

 

Solsejl til events, koncerter, bryllupper, caféer og restauranter med udendørsservering

Solsejl bruges ofte af f.eks. caféer og spisesteder til at skabe læ, men også hygge om aftenen. Solsejl er desuden et billigt alternativ til telte og parasoller, der kræver minimal vedligeholdelse.

Solsejl er desuden også et stilfuldt alternativ til festtelte til brylluper og events.

 

Inspiration til opsætning og kombination af flere solsejl

Det giver et stemningsfuld og smukt resultat, hvis man kombinerer flere solsejl med hinanden - det er kun fantasien, der sætter grænserne for de uendelig mange muligheder. Her ses både et kundebillede fra en privat terrasse og en efterskoles urtehave.

 

Og er det ikke nok har vi lavet nogle 3D-tegning af solsejl, der opstilles på mange måder:

 

Nu er du forhåbentlig inspireret til dit næste gør det selv/DIY-projekt med solsejl. Og mangler du mere inspiration, kan du tjekke vores kundegalleri. Ellers skal du altid kontakte os for en uforpligtende snak om dit næste projekt :)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar