Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA ViaBill MobilePay

Solsejl til børnehave

oprettet d.

Solsejl til børnehave

Jo varmere dagene bliver, jo mere leger børn udenfor, når de er i børnehave. Der er trods alt ikke noget bedre end at sidde i sandkassen på en varm sommerdag eller spæne rundt på legepladsen med vennerne.

 

Selvfølgelig er passende solbeskyttelse i en børnehave et absolut must. Børn kan hurtigt blive solskoldede eller utilpas til mode, hvis de ikke bliver beskyttet mod solens skadelige stråler på bedst mulig måde. Her er solsejl til børnehaver en glimrende løsning, der ikke kun giver en optimal beskyttelse, men også ser rigtig godt ud.

 

Solsejl er den perfekte løsning til børnehaver

Solsejl er den perfekte løsning til alle børnehaver, hvor børn opholder sig i lange perioder udendørs. I og med at børn elsker at lege udenfor, er solbeskyttelse i børnehaven et meget vigtigt emne.

Stærk varme og den brændende sol kan være farligt og skadeligt for de små. Som pædagog eller institutionsleder guider du selvfølgelig børnene til at være i solen på en ansvarlig måde. Det er nemlig en del af dit job at beskytte børnene mod at blive udsat for solens skadelige stråler.

Flere og flere forældre er i dag også mere opmærksomme på at give deres børn det rigtige tøj på samt smøre dem ind i solcreme inden, de skal i børnehave. Ikke desto mindre bliver passende solbeskyttelse i børnehaven mere og mere vigtig. Og det er her, at et eller flere solsejl kommer ind i billedet.

Med et solsejl over diverse lege- og opholdsområder kan du nemmere planlægge aktiviteter udenfor lige såvel, som børnene frit kan lege udenfor i skyggen. Solsejl er en af de bedste muligheder for optimal solbeskyttelse til din børnehave. Det er derfor ikke underligt, at flere børnehaver i dag allerede har gjort brug af denne løsning.

 

Hvad er fordelene ved solsejl til børnehaver?

At vælge et solsejl til børnehaver har flere fordele. Udover det æstetiske design og den enkle konstruktion er det også fleksibelt, hvorfor mange børnehaver vælger et solsejl. I det følgende har vi opsummeret de vigtigste fordele:

 

  • Solbeskyttelse: Beskyttelsen mod varme og solens stråler er naturligvis hovedårsagen til at vælge et solsejl. Solsejl giver skygge til store områder uden, at der gås på kompromis med luftcirkulationen. Varme bliver nemlig ikke ophobet under sejlet så længe, at du vælger et i en god kvalitet.
  • Design: Solsejl er en meget elegant og moderne løsning som solbeskyttelse og solafskærmning. Sejlene er et blikfang for børn og forældre og bliver produceret i et hav af former og farver, så der kan vælges den eller de modeller, der passer perfekt til den pågældende børnehave. Hvis børnene også får lov til at hjælpe med at opsætte det, bliver solsejlet til det helt store højdepunkt.
  • Fleksibilitet: I og med at der findes solsejl i mange forskellige varianter, er det muligt at finde en løsning, der passer perfekt i størrelsen samt til placeringen. Et solsejl kan både strækkes over et stort område eller skygge bare en lille del af det. Herved er det muligt at opnå en skræddersyet solbeskyttelse og skyggeløsning, der tilpasser sig perfekt til de forhold, der er i din specifikke børnehave. Desuden er det nemt at tage et solsejl op og ned alt efter behov.
  • Færre bekymringer: En stor fordel ved at have et solsejl over diverse lege- og opholdsområder i en børnehave er, at det giver færre bekymringer, når børnene leger udenfor. Børnene kan sagtens sidde i sandkassen i timevis uden, at de bliver solskoldede. Desuden inviterer et solsejl til mere leg udenfor selvom, at solen står højt på himlen.

Vælg det rigtige solsejl til børnehaven

Alle børnehaver er forskellige. Derfor er det vigtigt, at du som pædagog eller institutionsleder vælger et solsejl efter behov. Der findes flere forskellige varianter på markedet, der hver har deres fordele og ulemper.

Den mest populære variant til børnehaver er et vandgennemtrængende solsejl. Med et vandgennemtrængende solsejl er du sikret et slidstærkt sejl i høj kvalitet, der kan blive siddende selv i kraftig blæst samt, når det regner. Sejlet bliver nemlig ikke belastet af regnvandet, da det blot siver igennem det.

En anden mulighed er et vandtæt solsejl, så børnene kan lege i tørvejr. Sådan et solsejl kan eventuelt erstatte et halvtag så længe, at det bliver monteret med en hældning. Med et vandtæt solsejl kan børnene trygt lege udenfor i regnen. Det kan være en fordel, da den danske sommer sommetider også byder på regnvejr.

Til lejlighedsvis brug kan billige standardsolsejl være et godt alternativ. De kan sættes op på det ønskede område og fastgøres til en mur samt til stolper ligesom ovenstående varianter. På den måde kan der laves flere skyggeområder i børnehaven, hvor der ikke nødvendigvis er brug for eller budget til de andre typer.

 

Et solsejl er et ideelt alternativ til en markise, en parasol eller et halvtag

Et solsejl er en alsidig og praktisk solafskærmning, der også visuelt bringer en helt ny dynamik samt et nyt udtryk til udemiljøet i en børnehave. Med sådan en smart solbeskyttelse til legepladsen eller sandkassen i børnehaven vil børnene bruge udearealerne endnu mere intensivt i fremtiden.

Med solsejl i forskellige størrelser og former kan der opnås en optimal solbeskyttelse lige præcis der, hvor der er brug for den. Luftcirkulationen påvirkes ikke på nogen måde af, at der er et solsejl lige såvel, som der ikke ender med at blive ekstra varmt under sejlet. Og i tilfælde af at der ikke er behov for solsejlet, kan det altid tages ned. Derved får du en fleksibel løsning til dine udendørsområder i børnehaven.

Derudover er solsejl et rigtig godt alternativ til en parasol, et halvtag eller en markise. Mens en parasol som regel ikke er stor nok samt skal flyttes alt efter, hvor solen er på himlen, er det typisk yderst dyrt at opsætte et halvtag eller en markise. I stedet for at vælge en mindre praktisk løsning eller en af de dyrere muligheder, kan det være en fordel at overveje et eller flere solsejl til børnehaven.

Inden du køber et solsejl til en børnehave, skal du huske at være opmærksom på UV-beskyttelsen. UV-beskyttelsen er nemlig afgørende for, at børnene kan lege trygt og sikker under solsejlet selv på en varm sommerdag.

 

Totalenterprise med solsejl

Se hvordan vi har lavet en solsejlsoverdækning til en børnehave, som havde behov for læ til deres barnevogne. Overdækningen vandtæt og semi-permant, da den skal tages ned i tilfælde af stormvarsel, men ellers passer den sig selv. 

Vi tilbyder vores service i hele landet, og I bestemmer selv hvor meget vi skal lave for jer. Læs mere om enterprise og montering af solsejl.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar