Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA ViaBill MobilePay

Ofte stillede Spørgsmål

Hvor lang er leverings tiden?

De fleste ordrer afsendes inden for 1-3 hverdage, men i enkelte tilfælde kan der gå op til op til 6 hverdage. Vi giver altid kunden besked såfremt der er forlænget leveringstid.

 

Er jeres solsejl vandtætte?

Ja og nej.. Vores vandafvisende solsejl kan tåle meget vand inden det trænger igennem sejlet. Solsejlende er lavet af polyester tekstil med en vandafvisende coating. Dette materialevalg gør at solsejlet er nemt at strække ud, samt at det ikke larme ved blæst. Vi betragter selv vores solsejl som vandtætte, men da der kan forekomme vanddryp igennem sygninger samt ved kraftig regn, så vælgler at bruge begrebet "vandafvisende". 

 

I har 2 typer solsej - hvad er forskellen?

- Vores ene slags er vandafvisende - denne type er specielt populær blandt boligejere, da den både giver læ og skygge. Ulempen ved dette solsejl, er at der kræves hældning for at vandet kan drive af solsejlet. Hvis ikke man har nok hældning, skal solsejlet tages ned efter brug, eller når vejrudsigning lover regn.

-  Den anden type er vandgennemtrængende - denne type er mest populær blandt institutioner, skoler, virksomheder, restaurationer, mv, som alle har det fælles behov, at sejlet skal kunne klare klare både regn og vind, hvis det ikke bliver afmonteret i tide (f.eks. i weekender og ferier hvor ingen er til stede på arbejdspladsen).

 

Hvilke størrelser her jeres solsejl?

Vores solsejl sælges i disse størrelser:

- trekantet 3,6 x 3,6 x 3,6 meter

- trekantet 5 x 5 x 5 meter

- firkantet 3,6 x 3,6 meter

- firkantet 5 x 5 meter

 

Kan jeg få solsejl i andre størrelser?

Nej

 

Laver i specielsyede solsejl?

Nej

 

Kan man få rabat hvis man køber meget?

Ved forespørgsler på over ca. 10.000 kr. giver vi gerne et specielt tilbud - kontakt os herom. 

 

Kan jeg afhente min ordre hos jer?

Nej, desværre ikke - fordi bestillinger ofte bliver sendt direkte fra vores leverandør.

 

Jeg er utilfreds med min bestilling..

Skriv til os, og lad os finde en løsning så du bliver en glad kunde :)

 

Jeg er super tilfreds med min bestilling..

Fedt mand! skynd dig at dele din glæde på facebook, instagram, pinterest, og anmelde på trustpilot og google, samt at sende billeder til os, som vi må bruge på hjemmesiden, sociale medier, annonver, mv.  ;)