• Vi er i gang med at bygge om på siden - derfor kan enkelte funktioner og noget indhold være midlertidigt begrænset

Få professionel montering af solsejl - opmåling, nedstøbning & montering 

Vi startede op i 2016 og har mange års erfaring med solsejl, og vi har uddannet og opkvalificeret vores personale løbende. På baggrund af stor efterspørgsel har vi oprettet en service-enhed med professionelle håndværkere, der kan stå for projekter fra start til slut.

Fra vores hovedsæde i Langeskov rykker vores fagfolk ud og hjælper med dit projekt - hvad end du er privatperson eller institution/erhverv. Det er op til dig selv, hvor meget hjælp du ønsker til projektet. Har vi ikke selv "musklerne" til et projekt arbejder vi sammen med de bedste håndværkere og fagfolk i branchen, så vi kan gøre næsten alle drømme til virkelighed! 

 

Se en video af vores seneste projekt; et vandtæt solsejl til Børnehuset Kosmos, der manglede overdækning til deres barnevogne. I videoen kan du se hvordan vi udfører et projekt med totalenterprise. Du vælger selv hvor meget vi skal hjælpe dig med og hvordan. 

 

Opmåling til solsejl

Teamet rykker ud og står for opmålingen af projekter, hvis du ønsker det. Vores fagfolk sørger for opmålingerne passer, så dit solsejl hænger korrekt. Vi måler op til både montering af lagervarer eller skræddersyet solsejl, så det eneste du skal tage stilling til er placering og farvevalg. Og har du brug for vejledning til materialevalg m.m kan vores specialister altid hjælpe. 

 

Montering af solsejl & nedstøbning af stolper

Montering og nedstøbning af stolper kan være en stor mundfuld for mange af vores kunder. Det er tit indstitutioner såsom børnehaver/skoler og caféer, der gør brug af vores service. Vores montører har udstyret til at nedstøbe stolper og monterer solsejlet, så du ikke skal tænke på noget. Monteringens pris afhænger af arbejdstimer, kørsel samt materialer.  

 

Få smedet dine egne beslag til solsejl 

I vores service-enhed er vi meget stolte af, at vi har vores egen smedje, hvor vi kan specialkontruere beslag til sol- og læsejl. Senest har vi designet vores egen stolpe til solsejl. Har du en idé, skitse eller andet hjælper vi gerne med kyndig vejledning. Vi siger sjældent nej, for vi elsker den kreativitet vores kunder har - og kan vi få jeres drømme til at gå i opfyldelse er det vores største fornøjelse! 

 

Priser på alle services afhænger af distance, materialer og hvor meget af projektet vi skal stå for. Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt - find vores åbningstider og kontakt formular her