Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA ViaBill MobilePay

Specialsyede solsejl

I mange tilfælde passer et standard solsejl ikke til eksisterende monteringspunkter, og derfor kan det være nødvendigt at få lavet et solsejl på mål.

Vi har også besvaret spørgsmål inden for andre kategorier som du finder her:

 

Hvilken slags solsejl og læsejl kan jeg få syet hos solsejlspecialisten?

Vi laver det meste - vi siger sjældent nej til en god udfordring, så længe det er inden for materialet og skrædderens evner. Vi specialsyer det meste på mål - solsejl, læsejl, overdækninger, sejl til pergolaer, terrasser, shelter, caféer og restauranter med udendørsarealer.

 

Syr I solsejl til private?

Jep - vi skræddersyr til private og erhverv. Vi har erfaring med begge dele, og vi vejleder gerne i, hvilken løsning der passer bedst til dine behov :)

 

Syr I solsejl og sejloverdækninger til caféer og restauranter?

Ja - vi fik rigtig mange henvendelser om solsejl under corona, og kan tilbyde fulde monteringsløsninger, så I ikke skal tænke på noget :) Sejlordækning er et billigt og nemt alternativ til et halvtag, som ofte kræver byggetilladelse. Vi kan tilbyde alt lige fra simple løsninger, som let kan opsættes ved behov, til permanente sejloverdækninger som både holder regn og sol ude.

 

Skræddersyr I solsejl til legepladser og børnehaver?

Ja, I 2021 har vi serviceret over 150 institutioner med solsejl. Vores solsejl kan bruges som en effektiv måde at skabe skygge over sandkasser, legepladser og udemiljøer generelt. De mest populære typer solsejl blandt institutitioner er de vandgennemtrængende eller specialsyet sejl i legepladsPRO, grundet den kraftige kvalitet og den minimale håndtering.

Vi er også leverandør til flere større danske legepladsleverandører, og derfor er det sandsynligt at du har set vores solsejl på legepladser hos institutioner, skoler samt offentlige kommunale arealer.

 

Hvordan måler jeg op til et specialsyet solsejl?

Målet som du giver os, er det yderste mål på solsejlet - fra ring til ring, eller kant til kant - Derudover skal du tage højde for 3 ting:

  • At der er plads til monteringstilbehøret, som fylder ca. 30 cm udover solsejlet.
  • Hvis du IKKE har stolper/monteringspunkter, så vent med at nedstøbe/montere dem til du har solsejlet, så er det lettere at tilpasse placeringen i forhold til opstramning af sejlet. - Hvis du HAR stolper/monteringspunkter fast placeret, så bør du følge denne guide til opmåling af specialsyet solsejl.
  • Hvis du vælger et vandafvisende/vandgennemtrængende solsejl skal der være minimum 20 graders hældning på sejlet, så regnvand kan løbe af - ellers er der risiko for at der samler sig søer på dugen, som kan ødelægge sejlet.

Hvad skal i have fra mig, for at i kan lave et solsejl på mål?

Vi skal bruge en simpel skitse. Den behøves ikke være lavet på computer. Blot en stregtegning med mål, samt angivelse af materialevalg, farve, samt eventuelle specielle ønsker. Vi har ikke brug for billeder/tegninger af bygninger, træer, stolper mm. Kun selve sejlet. Tegningen skal altid vise solsejlet set oppe fra.

Hvis solsejlet ikke er en retvinklet firkant, eller ligesidet trekant, så bedes du angive vinkler eller krydsmål på tegningen. Se eksempler herunder.

 

Hvor meget skal der trækkes fra til monteringen, når jeg måler op til solsejlet?

Angiv KUN målene på selve solsejlet. Der skal være plads nok til monteringstilbehøret udover sejlet, ellers bliver sejlet ikke spændt ud. Derfor anbefales det, der fratrækkes mindst 30 cm pr hjørne fra “det stramme mål” - det vil sige fra den ene stolpe/mur og ind til solsejlets hjørne. På den måde er du sikker på, at du har pladsen til en vellykket montering. Samt at strækket bliver korrekt fordelt ved opstramning.

 

Tilbyder I opmåling til specialsyet solsejl? 

Ja - vores professionelle team kører ud i hele landet og måler op til solsejl - Og er der behov for at vi monterer det, kan vi også det! Kontakt os gerne for et tilbud på opmåling. (vi kører ud fra Sydfyn, hvilket betyder at afstanden til din adresse kan have indflydelse på prisen for denne service).

 

Hvilket materiale skal jeg vælge, hvis jeg ønsker et specialsyet solsejl?

Vi fører 4 tekstiler i meget høj kvalitet til fordelagtigt priser, med hurtig levering. De har forskellige egenskaber, som egner sig til mange forskellige formål:

Vangennemtrængende

  • 180 g/m2 - perfekt til private, samt steder hvor hvor sejlet ofte tages op og ned. Det er let at håndtere da det ikke vejer så meget - dermed let at stramme op.
  • 320 g/m2 - (ekstra kraftig) legepladsPRO - god til legepladser, institutioner og skoler, hvor sejlet skal kunne tåle vejr og vind.

Vandafvisende og vandtæt solsejl på mål:

 
 

Hvad er leveringstiden på specialsyet solsejl?

Vores leveringstid er ikke særlig lang. Faktisk er vi en af Danmarks hurtigste leverandører af specialsyede udendørstekstiler. Vores standard leveringstid er 2-3 uger, men i mange tilfælde levere solsejl på mål allerede inden for 10 dage.

Beregn prisen på et specialsyet solsejl her