Montage & Opmåling

Få professionel hjælp til montering af solsejl - opmåling, nedstøbning & monteringservice

Hos SolsejlsSpecialisten tilbyder vi et bredt udvalg af solsejl, stolper, montagetilbehør og meget mere. Vi ved, at en vigtig del af dit køb ofte inkluderer montage, og selvom vi ikke tilbyder denne service direkte - så ønsker vi aligevel at hjælpe dig eller din montør med den nødvendige viden for at komme bedst muligt i mål med dit projekt. 

Vi anbefaler AMA Entreprenør,  som har over 5 års erfaring med montage af vores produkter. Anders er en pålidelig og dygtig montør, der er kendt for sit omhyggelige arbejde og professionelle tilgang til opgaverne. Da Anders har eget smedeværksted, kan han ofte være behjælpelig med specialbeslag og stolper med særlige funktioner. 

Ved mindre opgaver anbefaler vores kunder at tage fat i en lokal håndværker, da en totalentreprise ofte kræver flere besøg før opgaven er fuldført, og dermed vil det være billigst at vælge en hånværker som er tæt på. Vi vil hellere end gerne tage en snak med din håndværker, hvor vi kan instruere i nedstøbning, opmåling til sejl, montage, og meget andet. 

Hvis du er interesseret i pris og planlægning af montagearbejdet, opfordrer vi dig til at kontakte Anders direkte. Han vil være i stand til at give dig et skræddersyet tilbud på montage og sørge for, at dit projekt bliver gennemført med omhu og ekspertise.

 

AMA Entreprenør, kontakt informationer:
5750 Ringe (Fyn)
Telefon: 21 42 18 47
E-mail: montage@amaentreprenor.dk