• Vi er i gang med at bygge om på siden - derfor kan enkelte funktioner og noget indhold være midlertidigt begrænset

Hos os finder du alt i solsejl til at skabe smukke omgivelser, som giver både skygge og læ til private og erhverv. Sortimentet er nøje udvalgt så vi altid har de bedste produkter på markedet. Solsejlene er testet grundigt af os selv, og vi har gjort os umage for at du får god vejledning og svar på dine spørgsmål hos os.

 

Vi er passionerede eksperter og uddanner løbende vores personale i montage og produkterne.

 

Skræddersyet solsejl

Vi har et hold af dygtige skræddere som syr flotte solsejl i høj kvalitet. Leveringstiden er kort og priserne er fordelagtige. Bestil solsejlene på vores beregner eller send os en mail, så hjælper vi dig i mål med projektet. 

 

Entreprise og montage af solsejl

Vores montageservice dækker hele landet. Vi tilbyder støbning af stolper, opmåling og montering af solsejl. Send os en mail med dine ønsker samt billeder af området så byder vi gerne ind på det.

 

FN's verdensmål - En fremtid med ansvarligt forbrug og bedre uderum! 

Hos solsejlspecialisten er FN's verdensmål en central del af vores CSR-politik. Vi arbejder hovedsageligt med 2 mål, hvor vi ved, vi kan gøre en forskel for fremtiden!

 

Delmål 3.4 - Forbyg  ikke-smitsomme sygdomme gennem trivsel og sundhed.

Vi bidrager til trivsel med solsejl som samlingspunkt for børn og voksne i det fri. Derudover skaber solsejlet rammerne for en aktiv livsstil  med garanti for skygge og læ. En aktiv livsstil er godt for det fysiske og psykiske velvære, der forebygger sundhed og trivsel. Solbeskyttelse til børne og voksne, som er en essentiel del af at forhindre hudkræft. Hudkræft er blandt de mest udbredte kræftformer i Danmark.

Vores legepladsPRO solsejl er UV-801-certificeret af Teknologisk Institut, som viser de beskytter mod 90% af skadelige UV-stråler.

 

Delmål 12.4 - Ansvarligt forbrug og produktion

Vi har fokus på ansvarligt brug af råmaterialer. Derfor er det en naturlig del af vores strategi, at arbejde ud fra princippet om, at vi kun fremstiller kvalitetsprodukter og mange sejl laves efter ordre. På den måde holder vores produkter så lang tid som muligt. Derudover bruger vi kun FSC®-træstolper. FSC-mærket er en uafhængig ordning, som sikrer ansvarlig produktion af trævarer. På den måde støtter vi ansvarligt forbrug og produktion inden 2030.

 

Referencer