• Vi er i gang med at bygge om på siden - derfor kan enkelte funktioner og noget indhold være midlertidigt begrænset

Vinkelret solsejl, indvendigt hjørne - Så meget plads skal der være

Skab dit eget Hyggehjørne med et Vinkelret Solsejl

Sommeren nærmer sig, og med den kommer ønsket om at skabe hyggelige uderum, hvor vi kan nyde solen og det gode vejr. Mange af vores kunder har udtrykt interesse i et vinkelret solsejl, der kan passe perfekt ind i et indvendigt hushjørne og skabe det ideelle hyggehjørne.

Men hvad er et vinkelret solsejl, og hvorfor er det så specielt? Geometrien bag et vinkelret solsejl kan virke kompleks for nogen, hvilket er helt forståeligt - Det er her vi kommer ind i billedet, for vi kan nemt hjælpe dig! Søger du et visuelt stramt og pænt udtryk langs din husfacade. Så fortvivl ej! - Det eneste du skal forholde dig til, er disse ting - resten klarer vi!:

  • Målene på dine facader
    • Husk at fortællte os hvis der er forhindringer som f.eks. et nedløbsrør, eller andet.
  • Et billede, som giver os den bedste forståelse for dit projekt. Vi har nemlig et ønske om at hjælpe dig i mål med den bedste og billigste løsning, og netop fotos hjælper os med at hjælpe dig. 
  • Hvilke materiale skal dine monteringspunkter sidde i? Sternbræt? Murstensvæg? Facadebeklædning? 

Vi har lavet denne video, der forklarer nøjagtigt, hvordan geometrien bag et vinkelret solsejl fungerer. Denne video er ikke kun beregnet til at informere, men også til at inspirere vores kunder til at skabe det perfekte hyggehjørne i deres hjem.

Vi ønsker ikke, at vores kunder skal blive skræmt af den tilsyneladende komplekse geometri. Tværtimod ser vi det som en invitation til at kontakte os med deres forespørgsel. Vi står klar til at hjælpe med at beregne den perfekte størrelse på solsejlet og tage højde for eventuelt tilbehør til montering, såsom beslag og lignende.