• Vi er i gang med at bygge om på siden - derfor kan enkelte funktioner og noget indhold være midlertidigt begrænset
Kontakt os her">

Solsejl til institutioner - Nem betaling via EAN-fakturering

oprettet d.

Solsejl til institutioner - Nem betaling via EAN-fakturering

Solsejl er et oplagt valg for skoler, børnehaver, vuggestuer, plejehjem samt andre offentlige institutioner, der ønsker en smart og praktisk beskyttelse og afskærmning mod solens stråler.

I og med at solsejl varierer i alt lige fra størrelse til form, materiale og farve er det muligt at finde et sejl, der passer perfekt til formålet. Et solsejl kan nemlig bruges mange forskellige steder.

I en skole eller børnehave kan et solsejl eksempelvis bruges til at overdække legepladsen eller sandkassen. På et plejehjem kan der blandt andet opsættes et solsejl, så beboerne kan sidde udenfor og nyde det varme vejr uden at befinde sig direkte i solen.

Mange offentlige institutioner vil dog gerne betale med en EAN-faktura ved køb af et solsejl. Det er der selvfølgelig mulighed for hos Solsejlspecialisten.dk.

 

Køb solsejl via EAN-nummer

Er der tale om salg til det offentlige, er det vigtigt, at det sker på den helt rigtige måde, når det kommer til betalingen. Hos Solsejlspecialisten.dk er det derfor muligt at købe et eller flere solsejl ved hjælp af EAN-nummer. Vi tilbyder nemlig EAN-fakturering til det offentlige, så det er nemt for alle offentlige institutioner at handle hos os.

Vi hjælper gerne både skoler, plejehjem, vuggestuer, børnehaver, bosteder og andre offentlige instanser, der har brug for et solsejl.

 

De nævnte steder har ofte gavn af at opsætte et solsejl et eller flere steder på deres område. Og det er netop derfor, at vi ønsker at gøre det så enkelt og ligetil som muligt for alle offentlige institutioner at handle online hos os via en EAN-faktura.

 

Du skal blot huske at indtaste det pågældende EAN-nummer, når du kommer til kassesiden. Herefter er din bestilling gennemført.

 

Vælg mellem forskellige solsejl og betal med EAN-faktura

Solsejlspecialisten.dk er glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af solsejl. Det gør det muligt for vores kunder at vælge netop det sejl, der efterkommer deres ønsker og behov. Vi har forskellige typer af solsejl som for eksempel:

  • Vandgennemtrængelige solsejl: Her får du et ekstra stærkt og holdbart solsejl, der ikke hele tiden skal tages op og ned. Regnen trænger igennem sejlet, så du ikke skal bekymre dig om at fjerne vandpytter, der ophober sig på det. Det er meget populært, da det især er velegnet til offentlige institutioner.
  • Vandafvisende solsejl: Med et vandafvisende solsejl får du en variant, som både beskytter mod solen samt regn og lette byger. Dog skal du være opmærksom på, at det ikke er 100 % vandtæt. Disse solsejl kan fås i mange fine farver samt i en høj kvalitet.
  • Solsejl på mål: Specialsyede solsejl er for offentlige institutioner, der ikke kan bruge et sejl med standardmål. De kan sys lige præcis efter de mål, der er brug for. Herved er det muligt at få et solsejl, der er lavet 100 % individuelt efter de ønskede specifikationer. Det er muligt at få denne type af solsejl i mange forskellige tekstiler.
  • Standardsolsejl: Er ingen af ovenstående den rette løsning, er det værd at kigge nærmere på vores billige standardsolsejl. Disse solsejl er produceret med standardmål og kan købes til en rigtig god pris.

Alle ovenstående solsejl kan købes med hjælp fra EAN-betaling samt en EAN-faktura. På den måde kan vores kunder frit vælge mellem de forskellige solsejl på vores side.

 

Bestil et solsejl med EAN-betaling og få hurtig levering til det offentlige

Stort set alle vores ordrer bliver sendt inden, der er gået 1 til 3 hverdage (det gælder dog ikke for specialsyede solsejl), så sejlet kan tages i brug inden længe. Er der en forlænget leveringstid, vil du selvfølgelig altid få besked om dette.

Derudover har vi en gratis returret, hvis du fortryder købet. Du skal blot sørge for at returnere sejlet i den originale emballage. Herefter får du pengene tilbage igen.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar