VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Apple Pay Google Pay

Guide: Stolper til solsejl - sådan finder du den rette placering til stolpen og støber et fundament.

oprettet d.

Guide: Stolper til solsejl - sådan finder du den rette placering til stolpen og støber et fundament.

Når du har set disse to korte videoer er du klædt godt på til at nedstøbe en stolpe til dit solsejl. Og har du brug for hjælp til det, kører vores montører ud i hele landet.

 

Find den rigtige placering af stolper til solsejl

For at finde den rette placering af stolpen, holdes solsejlet udstrakt indtil er stramt. Det er let at tjekke om det er strukket godt nok ud ved at "slå" en finger på sejlets kantbånd - præcis som i videoen. 

Når solsejlet er spændt ud, laves en markering ligeud for hver hjørnering, som indikerer hvor det ender. Herefter tillægges 20-30 cm afstand til hjørneringen og der laves en ny markering, hvor stolpen skal stå. Det den ekstra afstand er pladsen til monteringsudstyr og stolpen. Du er nu klar til at grave et hul til stolpen :) 

 

Nedstøbning af stolpe til solsejl

Når stolpen støbes ned, skal nedstøbningsrøret sikres med tape, så der ikke kommer cenment ind i røret og det kan skilles af igen.

Vi bruger et gammeltdags pælebord til at grave hullet. Herefter sættes et primitivt træskellet rundt om stolpen for at den står lige i hullet. 

Når placering er kontrollet, blandes cementen og kommes i hullet. Så snart cementen er tør fjernes træet og stolpen er nu klar til brug!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar