Galleri

Solsejlspecialisten Galleri

Hos SolsejlSpecialisten er mulighederne mange og i vores galleri finder du et bredt udvalg af inspirationsbilleder til dine kommende projekter. Uanset om du er privatkunde, repræsenterer en institution, restaurant eller anden virksomhed, har vi løsninger, der passer til dine behov. Vores galleri viser, hvordan vores solsejl kan integreres smukt og funktionelt i forskellige omgivelser, fra private haver og terrasser til offentlige rum. Lad dig inspirere af vores samling og find den perfekte løsning.
 


Solsejl
Se billeder af vores mange solsejl-projekter og få inspiration til, hvad du kan opnå med vores udvalg af både vandtætte og vandgennemtrængende solsejl.


Montage & Stolper
Er du usikker på, hvordan du skal montere dit solsejl, eller hvilke muligheder du har? Se her for at få inspiration til montage, opstramning og valg af stolper.

Udnyt sommerens fulde potentiale med vores udvalg af solsejl!

Med et solsejl varer de solrige dage længere! Vores solsejl giver dig blandt andet mulighed for at nyde sommerens stråler i skyggen og forlænger dine timer udendørs. Derudover kan et solsejl også give beskyttelse mod let til kraftig regn, afhængigt af hvilket solsejl du vælger.

 


Gennemse vores katalog og se alle vores smukke solsejl


Prøv vores nye smarte beregner til specialsyede solsejl og udforsk dine muligheder